Press Releases

Nye tjenester fra INRIX gør det lettere for offentlige og private virksomheder at arbejde intelligent med trafikdata 

København, 21. maj 2015 – INRIX INSIGHTS, som er førende inden for navigation, trafikdata og analyse, lancerer nu en ny platform med to nye tjenester som er særligt brugbare, når der skal tages strategiske beslutninger blandt byplanlæggere, marketingfolk og virksomheder.

De nye INRIX Insights™ tjenester indsamler live GPS-data fra et kæmpestort og konstant voksende vejnetværk af mere end 250 millioner køretøjer og enheder verden over.

Den nye information kan være helt afgørende, når vigtige strategiske beslutninger skal træffes både i den offentlige forvaltning og i private virksomheder: Hvor skal den nye motorvej placeres, så vi undgår flaskehalse? Hvor placerer vi den nye butik strategisk bedst i forhold til vores målgruppe? Og hvor skal reklamesøjlen hænge, så den bliver set af flest mulige?

Ifølge Bryan Mistele, CEO hos INRIX, er ’The Internet of Things’ ved at omdanne alle aspekter af samfundet. Det handler ikke kun om produkter og tjenester til forbrugerne, men også om hvordan erhvervslivet og det offentlige designer, udvikler og måler effekten af ​​de selvsamme produkter og tjenester.

INRIX introducerer i dag to nye tjenester: INRIX Insights™ Trips og INRIX Insights™ Volume.

INRIX Insights Trips er et data-as-a-service (DaaS) værktøj, som går ud på at indsamle og lære om, hvordan folk bevæger sig rundt omkring i storbyen.

INRIX Insights Volume er den første globale befolkningsmåler, som giver indsigt i hvor mange biler, der typisk kører forbi et bestemt sted på et bestemt tidspunkt på dagen. Tjenesten kan også måle, hvilken dag på ugen der er mest travlt, og hvor mange køretøjer der kommer forbi på en bestemt dag på et bestemt tidspunkt og på hvilken side af vejen.

Disse tjenester udgør tilsammen et gennembrud i måden, man måler og analyserer transport i dag. Metoden reducerer omkostningerne og kompleksiteten ved måling og øger samtidig nøjagtigheden og pålideligheden af ​​den indsamlede data.

De to tjenester er nu tilgængelige i USA og Europa.

Byplanlægning på et nyt niveau

Intelligent byplanlægning er altafgørende for at takle problemerne med befolkningstilvæksten i byerne. INRIX giver en mere skalerbar, omkostningseffektiv og umiddelbar måde at forudsige, planlægge og prioritere investeringer i ny infrastruktur.

INRIX Insights Volume giver blandt andet mindre afhængighed af fx vejsidetællere og optagere. Den giver også hurtigere og mere pålidelig indsigt i forhold til dyre, tidskrævende og ofte forudindtagede forbrugerundersøgelser.

INRIX Insights Trips indsamler anonym GPS-data fra køretøjer og identificerer særlige tendenser. Det giver indsigt i lastbilernes køreruter, som giver bedre planlægning for sikker og effektiv transport af gods gennem et område. Det kan blandt andet hjælpe til at mindske overbelastning for virksomhederne og evakuere områder hurtigere i en nødsituation.

Slut med at lege gætteleg om, hvilken placering der giver bedst strategisk mening

Det bliver lettere for detailhandlere og mediebureauer at vælge den helt rigtige strategiske placering – hvad enten der er tale om en ny butik eller en strategisk vigtig placeret reklamekampagne.

INRIX Insights Volume kan fortælle præcis, hvor mange mennesker der passerer din butik om dagen, og på hvilket tidspunkt i løbet af dagen eller ugen, der kommer flest. Tjenesten kan også måle, hvor mange der bliver eksponeret for din kampagne, og hvor mange der efter at have set din kampagne i stedet valgte at tage turen til konkurrenternes butikker.

”INRIX Insight Volumen og Trips har virkelig hjulpet os til finde ud af, hvilken placering der giver os det højeste afkast på vores investering,” siger Pat Augustine, Planet Fitness Franchisetager.

“Detailhandlerne behøver ikke længere at basere vigtige beslutninger på løse gæt om, hvor deres nye kunder kommer fra, og hvor mange de er,” siger Tom Blazer, CEO hos eSite Analytics.

Om INRIX

INRIX®, Inc., er en af ​​de hurtigst voksende datateknologivirksomheder i verden. Virksomheden henter og analyserer data for at mindske den enkeltes, økonomiske og miljømæssige belastning af trafikpropper. Gennem banebrydende data hjælper INRIX bilproducenter, flåder, regeringer og medievirksomheder til at gøre det lettere for bilister at navigere i deres verden og forudse trafikken. Vores vision er enkel – at løse trafikproblemer, styrke bilisters vilkår, skabe smartere planlægning og øge handel.

Vores live trafikinformation og andre køretjenester, som du kan følge med i gennem nyhederne eller via navigations-appen i din bil eller smartphone, sparer hver dag millioner af bilister tid, brændstof og frustration. INRIX leverer trafik og kørselsrelateret information samt avancerede analyseværktøjer og tjenester på tværs af seks brancher og et område som dækker næsten 8 millioner km af vejnettet i 41 lande. For mere information besøg os på INRIX.com eller download vores INRIX XD Trafik App til iOS og Android.

MEDIEKONTAKT:

Europa: Matt Simmons +44 (0) 20 7012 3509 matt.simmons@inrix.com

Nordamerika: Jim Bak +1 425 284 3825 jimb@inrix.com

Related News